Antallet af Siemens-fyringer landede under 100

Torsdag var udnævnt til "store prikkedag" hos vindmølleproducenten Siemens Gamesa i Brande. Virksomheden havde på forhånd lagt op til, at omkring 350 ansatte skulle afskediges, men antallet blev langt mindre.

- Det samlede antal opsigelser for Brande og Herning, der er meddelt i uge 43, berører lige under 100 medarbejdere. Langt størstedelen af de opsagte medarbejdere er timelønnede medarbejdere samt funktionærer tilknyttet produktionen, oplyser Frederikke Tømmergaard, der er kommunikationschef hos Siemens Gamesa Renewable Energy i Danmark.

- Reduktionen i antallet af opsigelser i forhold til tidligere udmeldinger skyldes, at det har været muligt at nedbringe antallet af opsigelser bl.a. ved frivillige aftaler om brug af efteruddannelse samt tilbud om overflytning til andre ledige stillinger i selskabet. Dertil kommer, at ca. 85 medarbejdere er blevet varslet, at de må forventes at blive opsagt inden udgangen af september 2020 i takt med, at de planlagte produktionsordrer løbende færdiggøres, oplyser kommunikationschefen videre.

Kommentarer

jeg synes siemens har klaret det rigtig godt 

jeg sagde ja til uddannelse og 17 af min kollegaer 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020