Andreas Nauen ny topchef for Siemens Gamesa

Andreas Nauen

Andreas Nauen (foto: Siemens Gamesa).

55-årige Andreas Nauen, der hidtil har stået i spidsen for Siemens Gamesas havvindmølledivision, er blevet forfremmet til CEO (adm. direktør) for Siemens Gamesa Renewable Energy. Han afløser sin landsmand Magnus Tacke, der har fået ophævet sin kontrakt med omgående virkning.

- Andreas Nauen har tidligere demonstreret sin evne til at håndtere komplekse projekter. Han har stor erfaring med børsnoterede virksomheder i sektoren for vedvarende energi. Vi forventer, at den nye administrerende direktør nu hurtigt stabiliserer onshore-området, siger Miguel Angel López, bestyrelsesformand i Siemens Gamesa, i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne takke Markus Tacke for hans arbejde i løbet af de seneste tre år, og især for integrationen af Siemens Wind Power og Gamesa i forlængelse af fusionen, udtaler bestyrelsesformanden videre.

Selskabet oplyser ved samme lejlighed, at projektomkostninger og de negative finansielle konsekvenser af Covid-19 vil resultere i et negativt resultat før skat og finansielle omkostninger (EBIT)  i tredje kvartal før omkostninger til elkøbsaftaler, integration og omstrukturering. Det forventede positive EBIT i fjerde kvartal forventes ikke helt at opveje den negative udvikling for hele regnskabsåret. 

På trods af de nuværende udfordringer er de langsigtede udsigter for såvel vindmølleindustrien som helhed og for Siemens Gamesa fortsat attraktive. I marts 2020 havde virksomheden således en rekordstor ordrebeholdning på 28,6 mia. euro (213 mia. kr.).

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019