Amok i ambulance

En 47-årig mand af udenlandsk herkomst bosat i Brande gav sig sent fredag aften til at slå og sparke ud efter personalet i den ambulance, der var ved at køre manden til skadestuen i Herning. Tidligere på aftenen havde mandens 15-årige søn tilkaldt politiet på grund af husspektakler: Faren havde angiveligt slået sin hustru, hvorefter sønnen i forsøget på at forsvare sin mor havde slået faren i hovedet med en spånpladehylde. Derved pådrog faren sig nogle flænger, og på grund af blødningerne blev politi og redningsmandskab tilkaldt.

Da den 47-årige mand, som var stærkt alkoholpåvirket, hverken forstod dansk eller engelsk, lykkedes det ikke ambulanceredderne at forklare ham, at de forsøgte at hjælpe ham, hvorfor en politipatrulje måtte tilkaldes for at eskortere ambulancen til Herning.

Ingen af ambulanceredderne kom ifølge politiets oplysninger til skade, mens den 47-årige mand efter at være blevet tilsat og syet blev præsenteret for en sigtelse for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen ved at have forulempet ambulancepersonalet. Den 15-årige søn slipper til gengæld for tiltale, da det vurderes, at slagene mod faren skete i lovligt nødværge.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019