Amerikanertræf på campingpladsen

I denne weekend er der for tredje gang amerikanertræf på Brande Camping. Sidste år deltog et godt stykke over 100 køretøjer, og i år håber medarrangør Thomas H. Madsen, at man kommer over 200.

For tredje gang er det i weekenden blevet tid til amerikanertræf på Brande Camping.

Arrangør er som ved de to tidligere lejligheder campingpladsen i samarbejde med Hosekræmmeren, og skabelonen er nogenlunde den samme som sidste år. Det fælles cruise rundt i omegnen af Brande lørdag eftermiddag er en af hjørnestenene i træffet, men derudover er der som de 2 tidligere år masser af aktiviteter på campingpladsen. Ikke mindst musikalsk, hvor Shakers leverer en ordentlig omgang rockabilly i festteltet fredag aften, mens scenen lørdag aften er overladt til Padlock Chain, der spiller kopirock i stort set alle afskygninger.

Øbaren med den velkendte, gule fadøls-Morris Mascot bliver også gentaget, og et andet uundgåeligt element er motorafbrændingen lørdag aften. Her skulle tredje gang gerne være lykkens gang.

– Første gang måtte vi have Falck på besøg, og sidste år holdt den 20 sekunder, griner Thomas H. Madsen, så i år tager man de nødvendige forholdsregler, så bilen ikke brænder ud lige med det samme – heller ikke helt bogstaveligt.

Premieren på amerikaner-træffet for 2 år siden samlede godt 100 deltagende køretøjer. Det var placeret som årets sidste i sidste halvdel af september, men sidste år rykkede arrangørerne træffet til den sidste weekend af august. Det blev vejret dog ikke bedre af. Tvært imod druknede især lørdagen i regn, så fremgangen i deltagerantallet blev noget mindre end håbet, men i år ser vejrguderne ud til at være arrangører og deltagere mere venligt stemt, så mon ikke målet om at nå over 200 køretøjer bliver indfriet?

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul