For 770.000 kr. stabilgrus

Planerne om at udvide Brande Hallernes parkeringsplads på Ågade med op til 90 nye, grusbelagte p-pladser fik fuld opbakning i byrådssalen, da punktet blev behandlet på mandagens byrådsmøde.

De positive toner var dog iblandet en smule skepsis over prisen. De konservatives Annette Mosegaard var således lettere forundret over, at der - som hun formulerede det - skal betales 770.000 kroner for stabilgrus, en betragtning Fælleslistens Henrik Kraglund erklærede sig enig i:

- Prisen synes høj, men behovet er til stede. Det bliver virkelig en lettelse, når det kommer, sagde han og roste Brande Hallerne for deres vilje til at medfinansiere projektet. Helt konkret bidrager hallerne selv med 250.000 kroner til projektet, mens Ikast-Brande Kommune stiller med maksimalt 520.000 kroner med streg under maksimalt, pointerede borgmester Ib Lauritsen (V), der også gerne ser, der bliver lidt penge i overskud.

Hans partifælle, Carl Jensen, håbede også på, at projektet bliver billigere, så der også kan blive råd til lys på den ellers uoplyste parkeringsplads, men det var ikke det, byrådet skulle tage stilling til, understregede Ib Lauritsen.

Carl Jensen påpegede også, at p-pladserne med en stykpris på ca. 8.500 kr. vil blive væsentligt dyrere end tilsvarende p-pladser andre steder i kommunen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul