30 samlede ind med forsinkelse

Victoria Ørskov Madsen og Maja Bentley Nørtoft sad forsvarligt maskeret klar med pennen for at skrive på de flag, som alle indsamlere kunne have på turen for at fortælle om netop deres grund til at ”vise flaget” og samle ind til Kræftens Bekæmpelse.

Søndag var der landsindsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Indsamlingen skulle oprindeligt have været afholdt 29. marts, men måtte udsættes på grund af Covd-19.

I Brande, Blåhøj, og Uhre var i alt 30 indsamlere på gaden.

- Denne indsamling har ikke været som andre år pga. corona-situationen; vi håber, at tingene ser helt anderledes ud til næste år, men det må tiden vise, lyder det fra de to indsamlingskoordinatorer, Jeanette Ørskov Madsen og Benitta Bentley.

De oplyser, at det i år ikke har ikke været muligt at få de indsamlede penge talt op på dagen og pr. rute. I stedet blev pengene i år talt op som et samlet beløb med hjælp fra Den Jyske Sparekasse i Ikast.

De 30 indsamlere i Brande-området indsamlede i alt 42.516 kr., heraf 12.570 kr. via MobilePay.

- Det er et flot resultat, som vi alle kan være stolte af, især fordi vi kun havde ca. halvdelen af ruterne besat. Vi havde en skøn, solrig dag, og mange var nok i haven eller ved stranden, så det kunne være svært at træffe folk ved døren. Men de som var hjemme har givet et flot beløb, opsummerer de to koordinatorer.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019