25-års jubilæum hos Lego

Christian Morsing

Fredag den 24. april er det præcis 25 år siden, Christian Morsing blev ansat i Lego-koncernen.

Christian Morsing blev ansat i 1995 som IT delivery consultant i Global IT og arbejdede i den rolle de første fem år af sin Lego-karriere.

I 2002 flyttede Christian over i en rolle som IT-projektleder, hvor han, gennem en årrække arbejdede med en bred vifte af forskellige globale projekter med ansvar for IT-løsninger og implementering. Heriblandt kan nævnes Legoland-parken i Günzbürg i Tyskland, som blev åbnet i 2002. Under dette projekt var Christian udstationeret i 1½ år. Han var IT-projektleder, da Lego Brand Retail-butikker åbnede i Windsor, Moskva, Köln og Düsseldorf. Derudover var han involveret i outsourcing og senere insourcing af Legos produktion til Flextronics.

Christian var i en periode personlig IT-supporter for Kjeld Kirk Kristiansen, som han hjalp med installation og opsætning af diverse IT-systemer både privat og i forskellige stutterier.

I 2012 flyttede Christian til Manufacturing Design & Implementation, hvor han fortsatte i en rolle som projektleder indenfor støbefabrikker globalt. Hans første projekt var en større ombygning i serviceområdet på Kornmarken-fabrikken. Han blev i 2014 forfremmet til Senior Project Manager.

Da Lego-koncernen byggede sin første fabrik i Monterrey i Mexico, var Christian ligeledes IT-projektleder, og han har siden været tilknyttet flere større projekter på fabrikken. Derfor har fabrikken og medarbejderne i Monterrey en speciel plads i Christians hjerte.

I dag er Christian programleder på et stort ombygningsprojekt på fabrikken og har derfor stadig høj rejseaktivitet til Mexico.

Christian har gennem alle årene udvist stor fleksibilitet i forhold til at rejse ud i verden for at gennemføre projekter. Han er en dedikeret projektleder med et stort netværk i mange afdelinger både i og udenfor Danmark. Han er en person med stærke holdninger, som tør stå ved dem.

Han er gift med Jette, og sammen har parret to sønner: Jesper, som bor i Brande sammen med Mette, og Kasper, som bor i USA sammen med Rikke, samt i alt fire børnebørn. Christian Morsing har i en årrække desuden været formand for Brande Antenneforening.

På grund af Covid-19-situtationen er markeringen af jubilæet udsat til august.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis