2.015 gange tak!

Simon Skipper Vanggaard

Af Simon Vanggaard, gruppeformand for Dansk Folkeparti

På vegne af Dansk Folkeparti Ikast-Brande vil jeg gerne sige tak til de 2.015 borgere, der har stemt på os ved kommunalvalget. Vi var ambitiøse og havde drømt om et endnu bedre resultat, det skal jeg være ærlig at indrømme. Vi var 21 stemmer fra at beholde alle tre mandater; det var tæt på, men vi må tage til takke med to stensikre mandater. Vi stillede med et stærkt hold, hvor der har været stor konkurrence om pladserne. Det blev Mikael Würtz og jeg, der fik vores mandater. Nu er det vores opgave at få markeret Dansk Folkeparti de kommende fire år.

Jeg vil gerne takke Trine Meldgaard og Bo Sand Kristensen for et formidabelt samarbejde og en stærk indsats de sidste fire år. Jeg kommer til at savne jer. Jeg vil også sige tak til alle de øvrige DF-kandidater, der stillede op. I har ført en stærk valgkamp, og den kan I være stolte over.

I Ikast-Brande har vi over dobbelt så stor en andel af stemmerne, end vores parti har i gennemsnit på landsplan. Det fortæller mig at fundamentet er stærkt her, og at vi samtidig har en kæmpe opgave i at løfte partiet nationalt.  Fremover med en ny partiformand i spidsen.

Selvom resultatet ærgrer os, så kan vi glæde os over en stærk og bred konstituering. Vi har fået maksimalt indflydelse for vores to mandater.

Vi får en plads i økonomiudvalget, og så glæder jeg mig til at skulle stå i spidsen for det nye udvalg: Udvikling- og erhverv. Det bliver et udvalg, der kommer til at inkludere alle opgaverne fra Erhverv- vækst- og bosætningsudvalget. Samt store dele af Teknik- og miljøudvalget. Det nye udvalg kommer altså til at tage sig af alt fra by-og landdistriktsudvikling, til planlægning af boligområder, turisme, erhvervsudvikling og større visionsprojekter m.m. Det bliver enormt spændende. Efter 8 år på børneområdet har jeg haft lyst til et sceneskifte. Og selvom jeg kommer til at savne børneområdet, så glæder jeg mig rigtig meget til de nye udfordringer.

Udover denne udvalgsformandspost, så kommer Mikael til at blive næstformand på ældreområdet. Et område Dansk Folkeparti altid har som en topprioritet.

Slutteligt vil jeg gerne takke alle vores frivillige og vores kollegaer i de andre partier. 77 kandidater fordelt på 10 partier/lister har haft modet til at stille sig op og kæmpe i demokratiets navn. Det er prisværdigt og modigt. Tak for en god og sober valgkamp. Jeg ser frem til at samarbejde med alle jer, der blev valgt.

Kommentarer

   Simon Vanggaard, apropos planlægning af boligområder, hvad er så dine ambitioner og visioner for byudvikling, byplanlægning og arkitektur samt hensyntagen til  naturen ?

Jens Møller

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022