2 x Karina gik til stålet

Give Steels direktør, Torben Larsen, havde mandag besøg af 2 x Karina, henholdsvis den tidligere DF’er, løsgængeren Karina Adsbøl (t.v.) og SF’s retsordfører Karina Lorentzen.

Mandag fik Give Steel besøg af to folketingsmedlemmer, der bl.a. ville høre mere om virksomhedens erfaringer med at ansætte tidligere straffede personer.

Fremover skal det ikke kun være muligt at aftjene samfundstjeneste indenfor det offentlige, men også indenfor det private område. Det fremgår af et lovforslag, som forventes vedtaget inden sommerferien. Aftalen er en del af den flerårsaftale for kriminalforsorgen, et flertal bestående af regeringen, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og De konservative indgik i december sidste år, og i den anledning aflagde de to folketingsmedlemmer Karina Lorentzen (SF) og Karina Adsbøl (løsgænger) mandag besøg hos Give Steel – en af de private virksomheder, der kunne tænkes at gøre brug af ordningen.

At det lige blev Give Steel, de to MF’ere besøgte, var der en helt speciel grund til, forklarede SF’s retsordfører Karina Lorentzen: Under et besøg i det topsikrede Enner Mark Fængsel ved Horsens så hun Give Steels uddannelsestrailer, hvor 5 LTF’ere (bandemedlemmer, red.) var i fuld gang med at svejse. Meldingen fra fængselspersonalet var, at det foregik fuldstændig uden problemer, og oplevelsen fik hende efterfølgende til at tage kontakt til Give Steels direktør, Torben Larsen for at høre, om han var interesseret i et besøg - og det var han!

Læs mere om besøget i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022