”Uhrerampen” er åben for skatere

Jacob Toft Christensen fik i forbindelse med indvielsen af den nye rampe vist et par prøver på noget af det, som sidste år sikrede ham en syvendeplads ved DM i scoot i U11-klassen på hjemmebane i skaterhallen på Mylius-Erichsensvej.

Etableringen af en form for satellit-afdeling af street sport-foreningen Urban Street Zone i Uhre var en af tankerne bag det byggeprojekt, som tog sin start midt i februar.

Da det var allermest koldt og vinterligt, tog arbejdet med at fremstille ”Uhrerampen” for alvor fart, og forleden kunne fire af eleverne på Uhre Friskole, Sidsel og Christian fra 5. klasse og Samuel og Jacob fra 6. klasse, så for første gang – i hvert fald officielt – tage den nybyggede skaterrampe i brug i langt behageligere temperaturer.

I en periode har rampen kunne benyttes som legeredskab – i regnvejr nærmest som en vandrutsjebane – men i forbindelse med indvielsen blev en lamineret udgave af reglerne for brug af rampen slået op på siden af den.

Hjelm er påbudt, håndledsbeskyttere ligeså (medmindre man kører på løbehjul), og knæ- og albuebeskyttere anbefales.

Der må max. være fire personer på rampen ad gangen, rampen skal ikke anvendes som siddeplads, og de dygtige og rutinerede hjælper de knap så erfarne.

Læs mere om nyskabelsen i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020