Årets musikalske selvportræt i RemisenBrande

Onsdag d. 14. november giver Ensemble MidtVest koncert i RemisenBrande.

Hos Ensemble MidtVest er man stolt over at have musikere i verdensklasse, der deler deres store passion for musikken. Hver sæson fremhæver ensemblet derfor en af deres musikere og beder vedkommende om at male et musikalsk selvportræt, så publikum kan få et indblik i musikernes musikalske personligheder og særegne bidrag til Ensemble MidtVest. I år er turen kommet til ensemblets klarinettist, Tommaso Lonquich.

Ud over at være klarinettist i Ensemble MidtVest er Tommaso medlem af Chamber Music Society of Lincoln Center i New York, som han jævnligt optræder med i USA og tager på turné med. Han har optrådt på fire kontinenter og på verdens mest prestigefulde scener og bliver jævnligt inviteret af store festivaler. Han er medlem af den kunstneriske ledelse af KantorAtelier, et pulserende kultursted i Firenze dedikeret til at udforske musik, teater, kunst og psykoanalyse. Tommaso har også været med til at grundlægge samt leder pladeselskabet KantorAtelier Music.

Om koncertportrættet siger Tommaso:

- Den store frihed til at vælge vores eget repertoire giver os lejlighed til at reflektere over særegenhederne ved vores individuelle musikalitet og personlige historie.

Hans store passion for musikken skyldes dens evne til at sprænge rammerne for tid og rum på tværs af tidsalder, passion, idéer og følelser.

Programmet byder bl.a. på musik af Schumann, Prokofiev, Mahler, Rameau og Satie

Billetter til koncerten kan købes på www.brandebilletten.dk, på RemisenBrandes kontor, på Ikast Bibliotek og hos VisitHerning.

Tilføj kommentar

Telekæden bannerannonce

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019