Årets Håndværker er fra Brande

Erik Ellehammer

Det var en stolt og glad direktør Erik Ellehammer, der sent tirsdag aften den 7. september gik på scenen i Cirkusbygningen i København for at få overrakt prisen som Årets Håndværker 2021 i kategorien for virksomheder med 20 – 49 medarbejdere.

- Vi er meget beærede og stolte over denne eftertragtede pris. Det er vi, fordi det er god kundeservice, der ligger til grund for udnævnelsen, og den har vores kunder kvitteret for med fornemme kundeanmeldelser, siger direktør Erik Ellehammer.

- Det er tredje år i træk, at firmaet er i finalen som Årets Håndværker, og god kundeservice har altid haft vores fokus. Det er ikke uden grund at vores slogan er; ”Når kvalitetshåndværk, ordentlighed og levering til tiden er vigtig for dig”, og hver dag sætter vi og vores mange dygtige medarbejdere en ære i at levere den bedst mulige service til vores kunder. Derfor er denne anerkendelse også ekstra dejlig for os at få, udtaler Erik Ellehammer.

Fornem optakt til jubilæum

- En bedre optakt til firmaets 60-års forretningsjubilæum som tømrer- og snedkervirksomhed, kunne vi dårligt have fået, fortsætter Erik Ellehammer.

- Jubilæet fejres med kunder, samarbejdspartnere, nuværende og tidligere medarbejdere og venner af huset ved en reception på firmaadressen i Brande i dag, fredag den 10. september. Nu er der jo absolut endnu mere at fejre, slutter Erik Ellehammer, der også selv fejrer sit eget 25-års jubilæum på dagen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020