Årets branditter: Dok Arends

Årets branditter 2019 blev arbejdsgruppen bag Vandrerhjemmet og Det gamle sygehus, som består af (f.h.) Lotte Stoltenborg, Dina Blomstrand, Ilse Christensen og Anja Norn. Kvartetten ses her sammen med formanden for Brande Citys udvalg for Borger og aktivitet, Preben Sørensen (t.v.).

Det blev arbejdsgruppen bag Vandrerhjemmet og Det gamle sygehus kaldet Dok Arends, der blev kaldt på scenen, da Årets brandit lørdag blev udnævnt for 20. gang.

For første gang var det Brande City, der stod for udnævnelsen, som var lagt i hænderne på foreningens formand for Borger og aktivitet, Preben Sørensen, og han kunne kalde Ilse Christensen, Anja Norn, Dina Blomstrand og Lotte Stoltenborg på scenen for at modtage hæderen i form af blomster, diplomer - og en t-shirt til hver med foreningens logo. Til gengæld måtte de nøjes med en flise til deling, spøgte formanden.

I Uhre var formand for Uhre Udviklingsråd, Dorthe Zacho, et par timer tidligere til sin egen overraskelse blevet udpeget til Årets Uhreborger - hun var mødt op i den tro, at hun i lighed med de foregående år skulle overrække hæderen til en anden, men i år tog resten af bestyrelsen fusen på hende, da Helle Knudsen snuppede mikrofonen fra den ellers velforberedte formand, som kort efter blev hædret med blomster.

Læs mere om udnævnelserne i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019