Åbnede med tenniscifre

Christoffer Nielsen

En af Brandes mest rutinerede spillere, Christoffer H. Nielsen, kom også på måltavlen, da Brande 2. påskedag lagde ud med at besejre Vildbjergs nedrykkere fra jyllandsserien med hele 6-2 på udebane.

Det var ikke til at se, at hjemmeholdet er nedrykkere fra jyllandsserien, mens gæsterne siden sidste sæson har sagt farvel til et par af de bærende spillere, da Vildbjerg 2. påskedag tog imod Brande til sæsonpremieren i serie 1.

Inden der var spillet en halv time af opgøret, som nattens snevejr en overgang truede med at forvandle til en sneboldkamp, havde Benjamin Poulsen og Jonas Østergaard bragt Brande i front, men hjemmeholdet fik reduceret til 1-2 efter 35 minutter.

Inden 1. halvlegs slutfløjt nettede to af Brandes mange unge spillere, Jonas Sønderkjær og Victor Jensen, med få minutters mellemrum, så gæsterne kunne gå pause med en komfortabel 4-1-føring.

Fem minutter ind i 2. halvleg lykkedes det endnu engang værterne at reducere, men Brandes målmaskine var slet ikke færdig. Først scorede Benjamin Poulsen for anden gang, og 20 minutter før tid slog Christoffer Harrild Nielsen sejren på 6-2 fast.

Dermed fik Brande en noget nær perfekt start på sæsonen efter afskeden med målmand Jonas Fløe Sørensen, som har indstillet karrieren, og Nikolaj Jakobsen, som har valgt at prøve lykken på Herning Fremads danmarksseriehold.