Stor narkofangst i Stakroge

En politipatrulje fik i mere end en forstand hænderne fulde, da de tirsdag aften efter et tip aflagde besøg på en adresse på Sandetvej nord for Stakroge.

I huset fandt betjentene en større mængde narkotika i form af amfetamin, skunk, hash, kokain og heroin foruden et uoplyst kontantbeløb.

Husets beboer, en 46-årig mand, som også fik konfiskeret sin telefon, har ifølge politiets oplysninger erkendt besiddelse af narkotikaen med henblik på salg, og han vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen.

Mens betjentene var i færd med ransagningen, ankom en bil ført af en 32-årig mand fra Ikast, der var tydeligt påvirket af narkotika. Han blev anholdt og med assistance fra kollegerne i Silkeborg kørt på politistationen for at få taget en blodprøve.

På stedet antraf politiet desuden flere andre personer, herunder en velkendt 23-årig mand fra Sdr. Felding, som optrådte meget udadreagerende og verbalt provokerende. Det udløste en sigtelse for overtrædelse af straffelovens §121 om fornærmelig tiltale af personer i offentligt embede. For at markere, hvad han mente om det, valgte han at urinere på patruljevognen, da han forlod stedet, hvilket udløste endnu en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Den 23-årige blev imidlertid ikke anholdt, og det gjorde en 24-årig mand fra Ikast, som ved visitation blev fundet i besiddelse af et gram amfetamin, heller ikke.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019