Give Stålspær toner rent flag

Give Stålspær A/S vælger at gå aktivt ind i valgkampen. En gigantisk valgplakat er i forbindelse med det forestående folketingsvalg blevet hængt op på virksomhedens facade ud til Midtjyske Motorvej. Virksomhedens ledelse har klare holdninger og blander sig gerne i den regionale debat.

Når bilisterne kører forbi stålfabrikken på Midtjyske Motorvej ved Brande Syd, vil de i den kommende tid kunne se en valgplakat med folketingskandidaten Esben Lunde Larsen (V) i gigantiske dimensioner. Plakaten måler hele 4 x 10 meter. Virksomhedens ledelse har valgt at hænge plakaten op ud mod motorvejen på sit domicil for at vise sin støtte og markere sin holdning:

- Vi støtter Esben og tør stå ved, når vi har en holdning. Her er en mand, vi kan stå inde for, og derfor støtter vi op, fortæller Torben Larsen om kandidaten. Han understreger dog samtidigt, at virksomheden på ingen måde støtter politiske partier med økonomiske donationer.

Udmeldingen bliver ikke mindre interessant set i lyset af, at Venstre har opstillet borgmester Carsten Kissmeyer i Ikast-kredsen, som også omfatter Brande.

Kommentarer

Så hvis man synes det er fedt nok at forære sygepenge, dagpenge, og børnepenge til Polen. Samt hvis man mener der simpelthen er for få muslimer i Danmark, bliver man nok stødt over den fine plakat. I det tilfælde må man søge efter spær et andet sted.. Hvis man da kan finde en fabrik, som mener det er sundt for Danmark med Sindssyg høje afgifter og skatter..... Og moms.. Og unødvendigt mange regler.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 14 okt.

  Sjov og leg

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Brande Hallerne (Se annonce uge 41 i Brande Bladet)

 • 15 okt.

  Sjov og leg

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Brande Hallerne (Se annonce uge 41 i Brande Bladet)

 • 15 okt.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 16 okt.

  Sjov og leg

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Brande Hallerne (Se annonce uge 41 i Brande Bladet)

 • 16 okt.

  Efterårsferie i skoven m. aktiviteter

  Sted: Vester Palsgaard Skovmuseum, Palsgårdvej 9, Hampen
  Arrangør: Vester Palsgaard Skovmuseum (se annonce Focus uge 41)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Street Art 2019