Elpriser i supermarked !!

Jens Høgsberg Kristensen

På vej ud fra Kvickly i Brande blev man her sidst på ugen overfaldet med tilbud om ”fordelagtige? ” elpriser fra SEAS-NVE, som åbenbart havde bragt sig selv i ledtog med COOP.

De 2 energiske unge mennesker havde en fin brochure til os alle; - men faktiske priser på kWh-leverancerne kniber det mere med at få på tryk!

Dog fik jeg nedskrevet et tilbud på min brochure, så jeg kunne gå hjem og undersøge, hvordan mit eget kWh-time køb rent faktisk så ud:

Prisen pr. kWh blev oplyst til: 43,50 øre, og den ville være fast i 3 år.

Abonnement til elhandelsselskabet SEAS-NVE ville være 15,00 kr. pr. måned.

Da det er priser oplyst til private, må disse opgivne priser være inkl. moms.

Mine kWh-priser fra lokale MES-RAH havde i opgørelserne fra de 2 seneste kvartaler i 2017 højst været oppe på: 37,24 øre, og abonnementet på 12,50 kr./ måned.

Denne kWh-pris reguleres hvert kvartal - hvad enten det er op eller ned!

Vores årsforbrug ligger på ca. 3.200 kWh. Med en merbetaling på : (43,50 – 37,24 øre) = 6,26 øre ville min merpris have været godt 200,- kr./ år, hvortil kommer yderligere 30,- kr. / år ekstra i abonnement.

Jeg ved så ikke helt, hvordan en COOP–bonus på 415 skal indregnes!?

Efter således at have haft lidt tid til undersøgelser, blev jeg helt glad ved, at jeg IKKE tog imod det ”gode tilbud” på vej ud af Kvickly.

Jens H. Kristensen
Lars Nielsens Vej 65
7330 Brande

Kommentarer

Ja jeg blev også kontaktet af de unge mennesker, som mente at jeg kunne spare mange penge.
Fortalte dem at jeg havde prøvet at skifte for en del år siden, ved den lejlighed fandt jeg ud af at vi har et godt selskab her i Brande, der ikke tager for høje gebyrer samt skal have penge for både dit og dat.
Midtenergi har jo også været på banen flere gange med deres billige tilbud, hvor billige de er finder man ud af når man er flyttet, så er det ligesom det billige forsvinder som dug for solen. Jeg flytter aldrig fra MES, de er dog de bedste, samt man kan stole på de der arbejder der.
Niels Peder

Det er fint at du får efterregnet et af de smarte tilbud vi overfaldes med i hverdagen, nogle hopper desværre på limpinden. Man må bare konstatere at den sidste bondefanger ikke er født endnu, og vi må bruge vores sunde
fornuft når disse fantastiske tilbud dukker op.

Svar fra SEAS-NVE

Jens H. Kristensen beskriver i tirsdagens avis sin oplevelse med vores konsulenter. Herfra skal vi beklage oplevelsen, for det er ikke det, der er hensigten med vores opsøgende salgsarbejde.

Når vi står i dit nærområde er det for at tilbyde dig en fastprisaftale, hvor vi garanterer, at prisen ikke stiger i tre år. Men du er kun bundet i seks måneder. Det giver dig en sikkerhed for, at prisen ikke reguleres op, men du er samtidig ikke bundet af prisen i hele perioden, hvis den mod forventning skulle falde. Men vi kan desværre ikke give dig en realistisk prissammenligning på stedet, for vi kender ikke din nuværende aftale om køb af strøm.

Derfor er vores proces sådan, at når du taler med vores konsulenter, får du gennemgået produktet og I løber sammen vores tjekliste igennem. Herefter modtager du et konkret tilbud på mail og efterfølgende ringer vi dig for at sikre, at alt er som det skal være. Hvis du ikke ønsker at benytte tilbuddet, har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret.

Vi laver løbende kvalitetskontrol af vores arbejde og på baggrund af din oplevelse vil vi skærpe vores opmærksomhed yderligere.

Carsten Fischer
Markedschef, SEAS-NVE

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2021