1. halvleg overstået

Fredag gik det løs med den 12. udgave af Sensommer-Rock, som for 3. gang er en festival over 2 dage.
I år havde 4 lokale up-coming bands fået chancen, og det var What Woody?, der havde fået den utaknemmelige opgave at åbne Sensommer-Rock.
Foran et sparsomt publikum i Cirkusteltet gik de på scenen præcis på klokkeslet, og de blev efterfulgt af Splitting Bamboo og Det Koger!, som gav deres tredje afskedskoncert og i øvrigt havde et par gengangere i besætningen fra What Woody?
Ligefrem kogte gjorde det nu ikke, men efterhånden fyldtes teltet med især unge mennesker, mens en stor del af det mere modne publikum blev hængende i nyskabelsen "Sumpen", hvor den vanvittige engelske duo Hawkeye & Hoe spredte fest og god stemning.
I Cirkusteltet bød Kjurious efterfølgende indenfor i den lidt tungere afdeling, inden aftenens hovednavn, A Rush of Coldplay, leverede aftenens sidste dosis levende musik og spillede fredag om til lørdag.
Som afslutning på aftenens program mixede DJ Martin Starostka plader i en times tid, inden festivalpladsen så småt blev lukket ned efter 1. halvleg af årets Sensommer-Rock.
Lørdagsprogrammet starter kl. 14.30 med Lars Lilholt Band, som i rækkefølge efterfølges af The Beatles Revival, Clemens, Dodo & the Dodos og hovednavnet Alphabeat, mens man i Cirkusteltet bl.a. kan opleve de 2 lokale bands Green-Hill og Checkmates.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul