Gået i stå

Efter en forrygende sæsonstart med 13 point i 5 kampe er kurven knækket for Brande IF's serie 2-mandskab.

I lørdags indkasserede holdet sæsonens første nederlag, da en chancefattig kamp i Ikast endte 1-0 til hjemmeholdet Ikast KFUM, som scorede det afgørende mål midt i 2. halvleg, og samme cifre stod at læse på måltavlen efter dagens kamp på Brande Stadion mod et andet tophold, Ringkøbing IF, blot med modsat fortegn. Hjemmeholdet måtte endda lide den tort at se gæsterne score det afgørende mål få minutter før tid, og trods to gule kort til vestjyderne i dommerens tillægstid lykkedes det ikke værterne at få udlignet.

Før spillerunden lå de to hold á point med Ikast KFUM, som også vandt deres kamp, og dermed er Brande nu tre point efter de to tophold i rækken.

Søndag tager Brande hul på anden halvdel af turneringen med endnu en hjemmekamp; denne gang gælder det Skjern, som med stort besvær blev besejret i sæsonpremieren, i øvrigt også med cifrene 1-0.

Klubbens nyoprykkede jyllandsseriekvinder kom til gengæld på tavlen igen efter to nederlag i træk: Hjemmekampen mod Tjørring endte 2-2. Mandag tager kvinderne imod Klinkby fra Mors, som blev besejret 4-2 i sæsonpremieren og blot har hentet en enkelt sejr i holdets første 7 kampe.