Vuggestuen Uhrskoven i Uhre indviet

Af Villy Guldbrand Jensen - 

Uhre Friskole havde valgt den 1. maj 2023 til indvielsen af skolens nye vuggestue.

Skoleleder Johnny Baggesen Hessellund, Uhre Friskole, fik æren af at klippe den røde snor over – en snor, der i dagens anledning var sat på lindetræet, der står midt i børnehaven og vuggestuens legeplads.

Lindetræet var i sin tid en gave fra Uhre Friskoles Venner.

- Vi troede først det ville være realistisk med en vuggestue i 2024/25, men pludselig opstod ideen i bestyrelsessammenhæng, at vi kunne lave vuggestuen i de eksisterende rammer, og så gik det stærkt, fortalte Johnny Baggesen Hessellund, der samtidig kunne fortælle de mange fremmødte, at det også var børnehavens fødselsdag den 1. maj.

- Vi står nu med rammerne for et godt og helstøbt børneliv i trygge rammer, og jeg vil gerne takke de mange – både medarbejdere, bestyrelse og venner – ja kort sagt, hele familien Uhre, for deres opbakning, stor grad af fleksibilitet og omstillingsparathed – og ikke mindst det gode humør, lød det fra skolelederen inden han klippede den røde snor over og erklærede Vuggestuen Uhrskoven for indviet.

Børnene fra børnehaven var mødt frem med flag og gjorde deres til at det blev en festlig dag med højt solskin og fællessang med Jakob på guitaren.    

De første 6 børn er tilmeldt vuggestuen, der nu er endnu en gren på træet i Uhre – der hedder Uhre Friskole.

 

Børnene viftede med flagene medens skoleleder Johnny Baggesen Hessellund holdt sin åbningstale for de mange fremmødte lærere, forældre, skolebestyrelse og pædagoger.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul