Vindere af billetter til Folkeklubben

Folkeklubben

I sidste uge satte vi i samarbejde med Remisen-Brande 2 billetter til Folkeklubbens koncert i Remisen torsdag aften på højkant, vel og mærke 2 ekstraordinære billetter, der inkluderer ”Meet & Greet” med bandet.

Vinderne i konkurrencen blev:

Lili T. Kristensen, Egernvej 27, Borris og

Tanja Bæk-Pedersen, H.C. Ørsteds Vej 50, Herning.

Om sin bedste koncertoplevelse med Folkeklubben skriver Lili T. Kristensen fra Borris:

"Mit første møde med Folkeklubben ligger 4 år tilbage, nærmere Smukfest. Nogle unge mennesker i teltlejren, hvor vi 2 gamle på 53 og 56 år havde ”købt” er telt ved Sølund, nævnte, at Folkeklubben skulle vi opleve. Og hvilken oplevelse. Det er så blevet til flere koncerter siden, Dagmar Bio og Vostrup blandt andet.

Ingen koncerter er ens. Deres udstråling, musik og dejlige tekster inviterer til en sikker fantastisk oplevelse. Rundt i Danmark og mødet med sjove personer, lige fra overlæge Jacobsen til mødre. Så min Smukfest-fælle, koncertveninde m.m. Henny og jeg vil meget gerne møde de 3 ”store” personer. Vi var tæt på dem i Dagmar Bio, men …"

Tanja Bæk-Pedersen fra Herning beskriver sin største koncertoplevelse med Folkeklubben således:

"Jeg hørte dem første gang live sammen med min søster på Godset i Kolding, da de varmede op til Magtens Korridorer - og jeg faldt for dem med det samme. Det var en dejlig følelse at stå på første række og blive taget med ind i deres musikalske univers med eftertænksomme tekster, søde tekster og sjove tekster - og jeg har nydt at være til koncert med de skønne gutter siden samt lytte til deres musik ofte, og jeg bliver glad af deres opslag på diverse sociale medier.

Jeg ville elske Folkeklubben-koncert på Remisen!!!"

De heldige vindere har fået direkte besked og kan afhente deres billetter i RemisenBrande.

Du kan læse mere om koncerten med Folkeklubben her: http://remisenbrande.dk/portfolio-view/folkeklubben/ eller i sidste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019