Varm kartoffel sendes videre

Kortet viser de tre foreslåede vejalternativer. Den indtegnede bebyggelse stammer fra strukturplanen for Brande Syd (oversigtskort: Ikast-Brande Kommune).

Teknik- og miljøudvalget overlader det til det kommende Udviklings- og erhvervsudvalg at træffe beslutning om, hvordan adgangen til den kommende udstykning Christiansminde mellem Enkehøj/Feddet og ”Den skæve bane”.

Det er tilsyneladende kommet bag på Ikast-Brande Kommune, at den kommende udstykning af Christiansminde mellem Enkehøj/Feddet og ”Den skæve bane” også skal vejbetjenes.

Som omtalt i Brande Bladet helt tilbage i maj måned er Fink Ejendomme langt fremme med planerne om at udstykke 53 byggegrunde og opføre yderligere 14 rækkehuse, men selvom planerne således ikke er af nyere dato, er der endnu ikke truffet en afgørelse om, hvordan området skal vejbetjenes.

Ikast-Brande Kommune opererer med tre mulige alternativer: Enten en sideudvidelse af Enkehøj (forventet pris ca. 7,1 mio. kr. hvilket inkluderer en udskiftning af den eksisterende bro til 5,8 mio. kr., som skal betales af Fink Ejendomme), en ny vejforbindelse fra Skerrisvej (pris knap 6 mio. kr. inkl. en stiforbindelse langs Skerrisvej) eller en forlængelse af stamvejen i den kommende byggemodning af området øst for Hyvildvej/syd for Enkehøj (forventet pris ca. 20,8 mio. kr. inkl. etablering af en helt ny bro til ca. 7 mio. kr.).

Læs mere om den betændte sag i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023