Usmagelig overskrift

Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg i Brande Bladet læste følgende overskrift fra Brande Bladets redaktør:

”Lad nu være med at lytte til Mette Frederiksen”

Først troede jeg, at det var en aprilspøg. Men så tænkte jeg, at man ikke spøger med corona-krisen. Redaktøren må mene det alvorligt.

At gå ud i offentligheden og sige, at man ikke skal følge myndighederne og regeringens råd og vejledning i disse tider, er en alvorlig sag. Også selv om det gælder det lokale erhvervsliv.

Hvis alle valgte og vragede iblandt de anbefalinger, myndighederne kommer med i disse tider, ville corona-smitten sandsynligvis sprede sig med stor hastighed i samfundet. Det er der vel ingen, der ønsker sig, den skal gøre?

Når statsminister Mette Frederiksen i denne tid anbefaler, at man undgår at mødes, skyldes det alene smittefaren. Derfor skal vi kun bevæge os ud i byrummet, når det er nødvendigt. (dagligvareindkøb – apoteksbesøg m.v.)

Folketinget har vedtaget forskellige hjælpepakker, som skal støtte de erhvervsdrivende i denne situation.

Alle vil kunne overholde disse regler, når det kun er en afgrænset periode, og de normale omgangsformer sandsynligvis vender tilbage i løbet af kort tid. Det er dit og andres liv, det handler om at redde.

 

Med venlig hilsen

Erik Prøhl

Skovbrynet 75

Brande

Kommentarer

 

Erik Prøhl.

Er du ikke lidt på tynd is, Mette Frederiksen har jo ikke forbudt os at handle daglige fornødenheder, bare vi tager hensyn og holder afstand. Det er op til enhver hvordan man administrerer det.

Tanken med at handle på nettet er måske udemærket men avisens mision er jo at vi så vidt mulig skal handle lokalt, så de trængte butikker i Brande kan overleve og betjene os i fremtiden.

Ved at handle på nettet vil nogle butikker bukke under, med eller uden hjælp fra regeringen, det er kun et plaster på såret.

Tænk dig om og læg din handel lokalt, alle står på spring, og opbakning til avisens holdning.

De lokale butikker kan jo bare bede om at få bestillinger via nettet, og så bringer de varerne ud. Altså handler vi på nettet - lokalt. Så nemt er det. Sker det? For selvfølgelig gælder Folketingets enstemmige beslutninger også Brande, og det er de beslutninger, Mette Frederiksen har sat ord på.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020