Urban Street Zone vil udenfor

USZ-næstformand Thomas Meyer Jensen foran det udendørsareal, som i løbet af sommeren skal forvandles til en selvstændig skaterpark.

Street sport-foreningen er tæt på at være klar til at gå i gang med endnu en udvidelse af skaterparken på Mylius-Erichsensvej. Denne gang skal ramperne placeres i det fri.

For to uger siden kunne Brande Bladet fortælle, at street sport-foreningen Urban Street Zone havde bedt Ikast-Brande Kommunes kultur- og fritidsudvalg om at få lov til at ændre anvendelsen af halvdelen af et ekstraordinært udviklingstilskud på 300.000 kr.

De 300.000 kr. skulle egentlig gå til at indrette endnu en hal – foreningens tredje – til forskellige former for street sport i samarbejde med Brande IF, men ikke mindst den midlertidige nedlukning af foreningens to eksisterende skaterhaller som følge af corona-restriktionerne fik foreningen til at skifte fokus.

I stedet ønskede Urban Street Zone at anlægge en selvstændig, udendørs skaterpark, et ønske kultur- og fritidsudvalget godkendte på sit sidste møde inden sommerferien.

Dermed kan skaterne gå videre med planerne, som samtidig vil betyde, at man – når de nye ramper m.v. står klar – som gæst bliver modtaget på en helt anden måde end i dag, når man ankommer til skaterhallerne på Mylius-Erichsensvej.

Læs meget mere om planerne i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019