Still going strong

Jesper Roe

Jesper Roe har stået i spidsen for BTX i de seneste 9 år. Han blev hentet til BTX som CFO i 2006 af de daværende ejere, kapitalfonden EQT.

Det er efterhånden 85 år siden, tekstilvirksomheden Brandtex blev grundlagt i Brande. De første 70 år var virksomheden ejet og ledet af flere generationer af Petersen-familien, men i 2005 blev Brandtex og en stribe datterselskaber, familien gennem årene enten selv havde startet eller opkøbt, solgt til kapitalfonden EQT i en milliardhandel.

Siden er BTX, som virksomheden nu hedder, blevet solgt videre to gange; første gang i 2013 til amerikanske Sun Capital, og siden sidste sommer har BTX været ejet af den engelske investeringsfond Grow Capitals.

Udover Brandtex-mærket omfatter BTX Group yderligere fem brands: Jensen, Signature, Ciso og de relativt nylancerede brands, B.Copenhagen og B.Coastline. De tre sidstnævnte retter sig mod den yngre del af de voksne kvinder, forklarer BTX’ CEO (adm. direktør) siden 2011, Jesper Roe.

Læs mere om BTX og en række andre lokale virksomheder i erhvervstillægget til denne uges udgave af Brande Bladet i anledning af, at medlemmerne af Dansk Industri for 10. gang har peget på Ikast-Brande som kommunen med Danmarks bedste erhvervsklima.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020