Sommerminder- en konkurrence

Har du lyst til at dele dine sommerminder med os og deltage i lodtrækningen om et gavekort?

Det er jo nok lige på falderebet, men vi her på biblioteket, synes alligevel, vi vil prøve at skyde en lille sommerkonkurrence i gang. For at deltage skal du maile os et foto af en oplevelse fra din sommerferie og et lille digt, som vi må ligger på bibliotekets Instagram konto. Du kan evt. tage udgangspunkt i et haiku digt, men du må gøre ligesom du lyster.

Det er ikke nødvendigt at have en Instagram-konto for at deltage. Ikast-Brande biblioteks konto er offentlig, så du kan sagtens se bidragene uden, men naturligvis vil det glæde os, hvis du vil følge os.

Der er ingen krav om noget specifikt indhold eller form, og der er ingen regler, der skal følges. Vælger man Haiku, er der naturligvis regler, men regler må gerne brydes. Lige en advarsel - pas på der kan faktisk godt gå sport i den, så husk det vigtigste er at have det sjovt, at lege og hygge sig.

På vores hjemmeside kan du se en kort beskrivelse af Haiku og læse mere om konkurrencen. På bibliotekets Instagram konto vil der løbende blive lagt eksempler og inspiration op. Vi glæder os til dit bidrag –bemærk jo flere bidrag jo større chancer er der for at vinde.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019