Smittetallet falder igen

I begyndelsen af sidste uge røg Ikast-Brande Kommune over den kritiske grænse, der af sundhedsmyndighederne er defineret som mere end 20 Covid-19-smittede pr. 100.000 indbyggere (0,2 promille af befolkningen), men nu falder smittetallet i Ikast-Brande igen.

Mere end 8 positive corona-test indenfor en uge er nok til, at Ikast-Brande Kommune ryger over grænsen, og torsdag steg tallet til 12. Siden er en del af de først registrerede positive tests blevet så gamle, at de ikke længere tæller med i statistikken over nysmittede, og derfor er Ikast-Brande nu igen røget ud af listen over kommuner med et kritisk højt smitteniveau.

Som det ses af tallene, skal der imidlertid ikke meget til, før kommunen ryger over den kritiske grænse igen, så derfor opfordrer kommunen til, at man fortsat er meget opmærksom, følger retningslinjerne om at holde afstand, vaske hænder hyppigt og spritte af og passer på hinanden. Desuden fastholder man indtil videre de tiltag, der blev indført i sidste uge, som bl.a. betyder, at plejepersonalet nu skal testes en gang hver anden uge istedet for som tidligere kun hver sjette uge.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019