Skole, kunst og kultur

Mit indlæg under overskriften ”Skole, kunst og kultur”, har affødt nogle reaktioner, som jeg som sådan ikke vil kommentere, men blot nævne nedenstående.

Min mission med indlægget er, at vi bør bevare kunstværket ”Frihedens Elevator”, som står for at blive nedrevet. Kunst og kulturelle aktiviteter er det, der kan blive Brande Bys aktiv, hvis man ønsker opmærksomhed udover kommunegrænsen. Mit forslag om at starte en skulpturpark med ”Frihedens Elevator” som udgangspunkt ”kunne” blive starten på noget større til gavn for Brande by.

Er kunstværket absolut i vejen for skolebyggeriet, må man nødvendigvis flytte de to vægge, det er blot et spørgsmål om at ville det.

Mht. Brande Bladets ”Fætters Klumme”, v/Arne Mariager, som bor på Fyn, anser jeg det faktisk for utilstedeligt, at han blander sig i Brandes interne anliggender. Og ja, Jan Svendsen, kunst deler vandene, sådan er det.

 

Peder Gasbjerg

Sandfeldvej 55

Brande

Kommentarer

Jamen, så er vi jo enige! Dog vil jeg tilføje, at en flytning af skulpturen sikkert bliver en temmelig bekostlig affære, men kan du eller andre skaffe pengene, så synes jeg da, at det er en god idé,  selv om værket falder uden for min smag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019