Show samlede Brande

Madudleveringen foregik i smøgen langs Hotel Dalgas i løbet af to timer lørdag middag, og selv de fleste fast food-restauranter ville formentlig have set misundeligt til – logistikken klappede til ug.

480 havde på forhånd booket billet og spisning, da Brande City lørdag afviklede det første Brande-show, men det er formentlig fair at antage, at ca. dobbelt så mange så med, da showet blev afviklet lørdag aften.

I hvert fald var antallet af deltagere, der var logget på online-begivenheden, som blev transmitteret via Zoom, på intet tidspunkt i løbet af aftenen under 250, og mange steder var flere samlet omkring skærmen for at overvære premieren, der var kulminationen på tre ugers forarbejde.

Ikke mindst Brande Citys formand, Preben Christensen, var trukket i arbejdstøjet, og han gav den både som parkeringsvagt på Storegade og enmands corona-patrulje på Lars Nielsens Vej i de indslag med skjult kamera, som tog fusen på de fleste ”ofre”.

Resonans, Michael Erbs Band og Henrik Volf stod for de musikalske indslag, som blev bundet sammen af Søren Rasmussen, der på skift havde selskab af Hans Ulbrichsen og Morten Orluf som medværter i studiet.

Imens fartede Preben Christensen og Daniel Öberg byen rundt med fire Brande-gavekort á 1000 kroner, som på forhånd var fordelt ved lodtrækning blandt alle, der investeret i den tre-retters menu fra Hotel Dalgas, Smagshuset og Café Tankefryd, der fulgte med i pakken.

Læs mere om det første Brande-show i denne uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020