Sejren glippede

Nikolaj Jakobsen er sluppet fri, da bolden hopper over Kjellerup-keeperen, og et øjeblik senere udligner han til 1-1.

Sejren var indenfor rækkevidde, da Brande IF's serie 1-mandskab lørdag havde besøg af Kjellerups divisionsreserver, men i sidste ende måtte hjemmeholdet nøjes med det ene point for resultatet 2-2.

Brande var tæt på at få en drømmestart på opgøret, da et indlæg fra Nikolaj Jakobsen i det 6. minut ramte roden af stolpen. Kristian Koch Jensen var hurtigt over returbolden, men ikke hurtigere end Kjellerup-keeperen, som frygtløst fik tacklet ham i skudøjeblikket - med hænderne!

To minutter senere fastholdt Kjellerup presset i Brandes venstreside. Angrebet endte med et indlæg til bageste stolpe, hvor en helt fri Kjellerup-spiller let kunne heade gæsterne, der kom til Brande Stadion med maksimumpoint efter tre kampe, foran 1-0.

De efterfølgende 20 minutter var det småt med snapsene, selvom Kjellerup-forsvaret absolut ikke virkede dirkefrit, når det blev presset, og i det 28. minut gik den ikke længere: En lang fremlægning fra Brandes bageste geledder hoppede over Kjellerup-keeperen, der som en anden Manuel Neuer forsøgte sig som sweeper udenfor straffesparksfeltet.

Nikolaj Jakobsen takkede for tilbuddet og bankede udligningen i et tomt mål, og præcis da stadionuret ramte 40 minutter blev han dobbelt målscorer, da han satte sig igennem i en nærkamp med en Kjellerup-forsvarer og derefter køligt løftede den over målmanden til 2-1.

To minutter før pausen begik en Kjellerup-spiller et frispark, som dommer Dogan Can Yala takserede til et gult kort. I forlængelse af frisparket var Nikolaj Jakobsen få centimeter fra at nå frem til en giftig tværbold tæt under mål, men et hattrick blev det ikke til, og i 2. halvleg lykkedes det i stedet gæsterne at score endnu engang og udligne til slutresultatet.

Læs mere om kampen i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019