Schouw & Co. A/S opjusterer igen

BioMars moderselskab, det børsnoterede Schouw & Co. A/S, opjusterer forventningerne til årsregnskabet og forventer yderligere vækst i 2023.

Væksten fortsætter hos Schouw & Co., som på baggrund af de ureviderede regnskaber for koncernens datterselskaber forventer en omsætning på 32,6 mia. kr. i 2022 og en indtjening før finansielle omkostninger, af- og nedskrivninger samt skat (EBITDA) på 2.280 mio. kr.

Tidligere var forventningen en omsætning på mellem 30,1-32,0 mia. og et EBITDA på 2.090-2.260 mio. kr.

I år forventer industrikonglomeratet en fremgang i omsætningen til mellem 36-38 mia. kr. samt et EBITDA i intervallet 2.350-2.650 mio. kr.

Især de to datterselskaber, BioMar Group og GPV,  har været med til at løfte såvel omsætningen som resultatet, oplyser Schouw & Co.’s adm. direktør, Jens Bjerg Sørensen.

- BioMar leverer som gruppe et acceptabelt resultat for 2022 og viser styrken ved at være en globalt funderet virksomhed, supplerer Anders Brandt-Clausen, der er adm. direktør for BioMar.

- Mens de europæiske markeder har været hårdt ramt af krigen i Ukraine med galoperende energiomkostninger, høj inflation og høje råvareomkostninger til følge, har andre dele af gruppen formået at skabe stærke resultater, der giver et samlet fornuftigt resultat for BioMar gruppen, tilføjer han.

I 2023 forventer Schouw & Co. at fastholde et højt aktivitetsniveau til trods for den betydelige usikkerhed, der stadig præger markederne.

Selskabet offentliggør den endelige årsrapport for 2022 fredag den 3. marts.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul