Rekordmange til julemesse

Både antallet af udstillere og gæster satte ny rekord, da Brande Handelsstandsforening søndag afholdt julemesse i RemisenBrande.

47 udstillere var på plads, da messen blev åbnet kl. 10, heriblandt 4 politiske partier og lister, som forsøgte at kapre de sidste stemmer forud for tirsdagens valg til by- og regionsråd.

Udenfor skinnede solen hele dagen fra en nærmest skyfri himmel og gjorde det mentale spring fra noget, der med lidt god vilje kunne minde om en tidlig forårsdag til julestemningen indenfor i Remisen ekstra stort. Med masser af julepynt, julemusik, æbleskiver og klejner gjorde udstillere og arrangører deres yderste for at få pisket en julestemning i vejret, og med assistance fra julemanden og en veloplagt konferencier, Torben Jakobsen, der guidede gæsterne rundt til standene og de forskellige indslag undervejs, lykkedes det over al forventning.

Remisen opgør besøgstallet til 3.250 svarende til 30 % flere end de 2.500, der lagde vejen forbi julemessen i 2016, hvilket også var ny rekord.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019