Nye udsigter for det tidligere turistkontor

Direktør og partner i Horn Group ApS, Peter L. Clausen (t.v.), og Jens Bo Nielsen, der er partner i virksomheden, i de nye lokaler, som indtil sidste år husede turistkontoret.

For et lille års tid siden lagde medstifter af Saxo Bank, rigmanden og serieinvestoren Lars Seier Christensen mellemnavn til TV2-programmet ”Vejen til Seier”.

Her blev 18 udvalgte iværksættere – ikke helt ulig DR-programmet ”Løvens hule” – igennem en række programmer vurderet, målt og vejet, inden Lars Seier Christensen besluttede sig for, hvilken af de 18 iværksættere, han ville investere i.

Den ene af de to finalister var Horn Group ApS, som står bag udviklingen og markedsføringen af Ventilationsvinduet. Den unikke teknologi, som – når den indbygges i et vindue sørger for termostatisk ventilation - sælges til vinduesproducenter i både ind- og udland.

Nu har virksomheden etableret sig med eget kontor i det, der vel bedst kan betegnes som en filial af Start-Up Brande i de lokaler på Storegade 5, det gamle rådhus, der indtil udgangen af maj sidste år husede turistkontoret.

Læs meget mere i denne uges erhvervstema i Focus Ikast-Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019