Ny psykiatri- og handicapchef ansat

Ulla Wernberg-Møller

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Ulla Wernberg-Møller (bill.) som psykiatri- og handicapchef i Ikast-Brande Kommune. Hun tiltræder stillingen pr. 1. april.

Ulla Wernberg-Møller kommer fra en stilling som Jobcenterleder i Silkeborg Kommune og har tidligere været ansat som afdelingschef på psykiatriske afdelinger i Region Syddanmark og i psykiatri- og socialstaben samme sted. Ulla Wernberg-Møller er uddannet jurist. Hun har endvidere gennemført det nationale program for ledere i sundhedsvæsenet og er i gang med en master i offentlig ledelse. Ulla Wernberg-Møller er 44 år og bor i Silkeborg med sin mand og 3 børn.

På tværs-direktør Karen Heebøll er meget tilfreds med at have fundet den rette chef til stillingen og ser frem til samarbejdet:

- Vi får med Ulla en chef for psykiatri og handicap, der har en stærk ledelsesprofil sammen med erfaring fra området, særligt psykiatrien og centrale samarbejdsparter som regionen. Det vil være med til at bringe Psykiatri- og handicapafdelingen her i Ikast-Brande godt videre og understøtte og videreudvikle vores tværgående samarbejder til gavn for vores borgere.

Ulla Wernberg-Møller glæder sig til at blive en del af Ikast-Brande Kommune og understreger i forbindelse med ansættelsen, at hun især blev tiltrukket af, at hun i Ikast-Brande Kommune får mulighed for at være med til at
skabe sammenhæng for mennesker med særlige udfordringer og sammen med ledere, medarbejdere og samarbejdsparter arbejde med områdets og tilbuddenes udvikling samtidig med realisering af strategien for området, hvor bl.a. faglig udvikling står stærkt.

- Jeg er stolt af at blive en del af Ikast-Brande Kommune, og jeg ser frem til at lære organisationen at kende, udtaler hun.

Der var i alt 16 ansøgere til stillingen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019