Meiniche Teknik

Jonas Tang Meiniche

Midt under de hidtil hårdeste corona-restriktioner er 29-årige Jonas Tang Meiniche (bill.) fra Brande sprunget ud som selvstændig elektriker.

Sit firma har han valgt at kalde Meiniche Teknik, og sin unge alder til trods har han faktisk allerede tanket en hel del erfaring. Jonas, der oprindeligt er fra Engesvang, kom i lære som elektriker hos Midtjysk Elcenter i Ikast, hvor han blev udlært i 2012. Efterfølgende blev han ansat hos installatørfirmaet A. Søndergaard A/S i Brande, og sideløbende tog han fat på at uddanne sig til autoriseret elinstallatør.

Det foregik på deltid over 3 år ved siden af fuldtidsjobbet, og uddannelsen består af i alt 8 moduler, som alle afsluttes med en eksamen, som skal bestås. Udover det ugentlige skolebesøg i Århus gav det en masse hjemmearbejde, så det var en stor lettelse, da den sidste eksamen var i hus og autorisationen hjemme.

På trods af corona-pandemien ser Jonas Meiniche tidspunktet som det helt rigtige at starte for sig selv på. Der er god efterspørgsel og generelt fuld gang i hele håndværkerbranchen, oplever han.

Læs mere i denne uges udgave af Focus Ikast-Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020