Medaljer til Brande

Lørdag d. 25/2 deltog Brande taekwondo klub i Esbjerg cup.  

Her blev der dystet i både kamp og teknik. På kampbanen stillede Amalie Ask Hansen op i en ny vægtklasse og aldersgruppe for første gang. Hun stod i semifinalen over for en modstander, som var et halvt hoved højere end hende selv, hvilket kom modstanderen til gode med de længere ben. På trods af udfordringerne formåede Amalie at score nogle gode point på vesten, men desværre ikke nok til at vinde kampen. Amalie tog derfor en bronzemedalje med sig hjem. 

Victor Skov Rudbeck og Bhavesh Padala tog også to flotte medaljer med sig hjem, nemlig to guldmedaljer. For Bhavesh var det dog ikke nok med én medalje, da han også stillede op i teknik, hvor det blev til sølv i B-klassen under 12 år.  

Lillebror Karti Padala ville ikke stå tilbage for sin storebror og sikrede sig ligeledes en sølvmedalje i D-klassen under 12 år. 

Mynthe Sig stillede op i C-klassen 12-14 år som var stævnets største gruppe med 13 deltagere, hvor hun endte på fjerdepladsen. 

Lærke Vilstrup Jensen stillede op i B-klassen 12-14 år i en gruppe med 9 deltagere. Hun endte på en flot andenplads – hendes bedste resultat indtil videre. 

Sidste mand på banen var Christian Bach i C-klassen over 31+. Christian har indtil videre vundet denne gruppe hver gang han har stillet op, så hvis han kunne holde nerverne i ro, var der gode chancer for en guldmedalje. Det lykkedes ham at gå to rigtig gode runder og vinde gruppen suverænt. De andre deltagere i gruppen glæder sig efterhånden til at Christian snart skal gradueres til rødt bælte og dermed rykker op i B-klassen. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis