Massiv fremgang for firmafodbolden

På lørdag dyster ikke færre end 68 hold om Brandemesterskaberne i firmafodbold. Billedet her er fra sidste års turnering, som blot samlede 42 hold.

Hele 68 hold er i år tilmeldt de lokale mesterskaber i indendørs fodbold, betydeligt flere end sidste år, hvor 42 hold deltog

Flytningen af stævnet fra 3. lørdag i januar til den 21. februar har haft stor betydning, idet flere firmaer simpelthen ikke nåede at komme ”på plads” i det nye år, inden der var deadline for tilmelding. De seneste år har antallet af tilmeldte hold fra Bestseller båret præg af sammenfald med en firmafest i modekoncernen, men i år er de igen stærkt repræsenteret med hele 18 hold.

Desuden er Bestseller/Little Pieces sponsor for et nyt tiltag, gratis adgang til svømmehallen hele eftermiddagen, og i år er det ikke kun spillerne, men også publikum, der kan vinde præmier ligeledes sponseret af Bestseller.

Kampene mellem de 9 damehold, 16 herrehold og 43 hold i socialrækken starter kl. 8.00 og fortsætter frem til 18-tiden. I alt er der programsat næsten 150 kampe á 7 minutters varighed.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul