Mange ville testes

Bodil Knudsen havde taget køreturen fra Uhre til Brande sammen med sin mand, Peter Christiansen (t.v.), for at blive testet. Hun var faktisk mere interesseret i, om hun havde haft covid-19 på et tidligere tidspunkt, men det ville kræve en blodprøve, fik hun at vide. – Jeg synes, det er en pligt at få fundet ud af, om man har det eller ej. Nu får vi det checket, sagde hun.

Tilstrømningen var stor fra start, da en af Region Midtjyllands gule testbiler tirsdag først på eftermiddagen for første gang rullede ind på N. I. Møllers Plads i Brande. Her kunne man blive testet for, om man var smittet med covid-19.

I alt lagde et halvt hundrede mennesker vejen forbi testbilen under dens første besøg i Brande, hvilket personalet betegnede som ”helt pænt” – man er vel jyde…

Læs mere i næste uges udgave af Brande Bladet.

Kommentarer

Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke har fulgt med... så jeg kunne have haft muligheden for at blive testet for covid-19 i Brande....
Hvor har det været annonceret at testbilen kom til Brande i tirsdags?

Hvordan Region Midtjylland har kommunikeret det ud, ved jeg ikke, men de har i hvert fald ikke informeret Brande Bladet eller for den sags skyld ofret en annonce på det. Det er de selvfølgelig i deres gode ret til at undlade.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019