Magne Kristensen fra Brande skriver kontrakt med FCM

Magne Norn Kristensen, som er fætter til både Leon Jessen og Rasmus Nissen Kristensen, har skrevet under på sin første kontrakt med akademiet.

Magne Norn Kristensen er en talentfuld forsvarsspiller, som tidligere har spillet i Brande IF og til dagligt huserer på FC Midtjyllands U15-hold. Efternavnet ‘Kristensen’ kan meget vel vække genklang hos mange FC Midtjylland-fans, og med god grund; Magne Kristensen er nemlig fætter til den tidligere førsteholdsprofil, Rasmus Nissen Kristensen.

Derudover er han også fætter til Leon Jessen, som ligeledes har foldet sig ud på det midtjyske Superligahold og i tysk fodbold. Sidst men ikke mindst, hedder faren Sigurd Kristensen – tidligere DM-sølv og bronzevinder i Ikast fS, ungdomslandsholdsspiller og efterfølgende udlandsprofessionel i Østrig.

– Det er en fed følelse at spille for en klub, man holder med. Derfor betyder det enormt meget for mig at skrive under på min første kontrakt med FC Midtjylland, og jeg er glad for at være kommet et skridt tættere på mit mål om at blive professionel fodboldspiller, fortæller Magne Kristensen til FCM´s hjemmeside.

Her ses han sammen med Flemming Bro, der også stammer fra Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul