Lokalplanen for Christiansminde godkendt

33 høringssvar medfører kun ganske få ændringer i lokalplanen for det kommende boligområde syd og øst for Enkehøj og vest for ”Den skæve bane”.

Både grundejerforeningen Enkehøj og en lang række privatpersoner bosat på Enkehøj har givet udtryk for deres bekymring for en stigende trafikbelastning, eftersom Enkehøj skal fungere som adgangsvej til det nye boligområde, men den bekymring har ikke ført til ændringer i lokalplanen. Tvært imod vurderer Ikast-Brande Kommunes område for teknik og miljø, at vejen sagtens vil kunne bære mere trafik, men at man eventuelt kan etablere nogle fartdæmpende tiltag. Derimod vurderer teknik og miljø ikke, at der kan etableres en omfartsvej syd for området, og et flertal i det dengang næsten nytiltrådte byråd besluttede da også på byrådsmødet d. 7. marts i år, at vejadgangen til området skal ske ad Enkehøj.

Herudover havde Danish Bottling Company og Danmarks Naturfredningsforening (DN) indsendt høringssvar, som har ført til mindre tekstmæssige tilretninger af lokalplanen.

Læs mere i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023