Landzonetilladelse til autoophug og skrotoplag genbehandles

Oplaget af bilskrot, som får et omfang på op imod 3.000 kvadratmeter, skal efter planen placeres vest for ejendommen langs jernbanen (oversigtskort: Ikast-Brande Kommune).

Ikast-Brande Kommunes Teknik- og miljøudvalg skal tirsdag genbehandle en tidligere beslutning om at tillade Brande Metalkøb at etablere autoophug og oplag af bilskrot på Hastrupvej.

Det borgerlige flertal i udvalget besluttede før sommerferien at meddele Brande Metalkøb landzonetilladelse til det ønskede, mens udvalgets to socialdemokrater stemte imod. Tirsdag skal udvalget så tage stilling til, om de bemærkninger, der er indkommet fra naboerne i området, giver anledning til at ændre på flertallets beslutning.

Fra Teknik og Miljø var indstillingen, at der skulle gives afslag på ansøgningen. Derfor var der ikke på forhånd gennemført en naboorientering, men det er der blevet efterfølgende.

Udover den nærmeste nabo, hvis stuehus ligger ca. 240 meter fra det ansøgte oplag, er ejere og beboere af seks andre ejendomme i nærområdet fremkommet med bemærkninger.

Læs mere i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022