Kommunale jubilarer

Onsdag d. 14. juni blev 5 kommunale jubilarer fejret på rådhuset i Ikast. Fra højre ses Else Marie Pedersen, pædagogmedhjælper ved Blåhøj Skolefritidsordning (25 år), Lene Marie Kristensen, social og sundhedsassistent ved Frisenborgparken (25 år), Joan Kristensen, pædagog Brande Børnehave (25 år), Elisabeth Søby, sygehjælper ved Østervang (40 år), Ina Briks Madsen, pædagog ved daginstitutionen Frisenborg (25 år) og borgmester Carsten Kissmeyer.

Kommentarer

Sådan behandler de en når man har været ansat hos dem i 40ÅR.

Først et stort tillykke til alle jer der har jubilæum i kommunen MEN.
Der er åbenbart STOR FORSKEL på hvem man er i Ikast-Brande kommune, og IKKE hvor længe man har været ansat for kommunen.
Min mor havde for nogle uger siden også 40års jubilæum som ansat i Ikast-Brande kommune i den kommunale dagpleje. Hun blev ansat som den 2. dagplejer i den daværende Brande kommune da det blev startet op, og har arbejdet som sådan til hun for ca. 4 år siden var nået forbi pensionsalderen, og valgte at tage imod tilbuddet fra Ikast-Brande kommune om at fortsætte som flyver (afløser/tilkald osv.) dagplejer istedet for at stoppe helt og gå på pension altså blev hun ved med at være ansat i dagplejen i ikast-Brande kommune bare med lidt færre timer.
MEN Hun har IKKE fået noget som helst af Ikast-Brande Kommune i anledning af jubilæumet eller som tak for de 40 år hun indtil nu har arbejdet for dem.
Næsten samme uge, kan hun TILGENGÆLD se hendes kollega, der stadig er ansat som dagplejer i Ikast-Brande kommune, og som også har 40 års jubilæum få en pæn penge gave og en repseption med blomseter og tak fra kommunen og bogmesteren, og nu også se her i avisen hvordan andre jubilarer er blevet fejtet af kommunen. DET ER SGU IKKE I ORDEN!!!!!!!
Jeg er helt sikker på at min mor er skide ligeglad med pengene, men jeg kan se på hinde at er dybt skuffet over Ikast-Brande kommune, fordi hun ikke har fået en reseption hvor forældre og børn hun har passet havde mulighed for at takke hende for at hun i 36 år har stået op og startede med at arbejde før dem, for at passe deres børn, og først har holdt fyraften efter at de samme mennesker kom og hentede dem når de igen var færdig med deres job, og at de samme børn kunne sige hej til hinde igen og fortælle hvor meget hun har betydet for dem.
At hun ikke engang bliver sat pris på af hendes arbejdsgiver Ikast-Brande Kommune med et enkelt tak eller blomster som anderkendelse for at hun har været med fra starten, og har været en af de dagplejer som har taget imod mange af de børn havde specielle behov og hensyn og derfor ikke lige kunne sendes ud til andre dagplejer. Jeg håber virkeligt at denne total mangel for respekt for en ansat bliver fortalt, delt og vist til alle, så de kan se hvor dårligt Ikast-Brande kommune behandler deres ansatte og hvor lidt de sætter pris på dem.
Man kunne måske i det mindste ønske at min mor blev indstille til Dronningens 40års fortjenstmedalje for sit lange, trofaste og af hendes dagplejebørn og deres forældre værdsætte arbejde For Ikast-Brande kommune. Men det er jo desværre kun hindes arbejdsgiver der kan indstille hende til den, så det sker jo garanteret HELLER IKKE.......................

Jeg spurte et byrådsmedlem fra Venstre (det er dem der sidder på bogmesterposten, altså hendes chefer) om ikke der måske var sket en fejl, hvortil svaret lød. Nej, for hun er jo ikke ”normal” dagplejer mere, og vi kan jo ikke give penge til alle og envær som har været 40år hos kommunen, og hun har jo fået sin løn alle årene for det arbejde hun har gjort. OK så ved jeg da hvem jeg ikke skal stemme på.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 25 feb.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 26 feb.

  Foredrag: En kulturrejse langs den jyske vestkyst

  Sted: Sognegården, Storegade 10, Brande
  Arrangør: Foreningen Norden og ÆldreSagen (Se annonce uge 7)

 • 27 feb.

  Generalforsamling

  Sted: Mødelokale 2, Brande Hallerne
  Arrangør: Foreningen Brande Fitness (Se annonce uge 7)

 • 27 feb.

  Generalforsamling

  Sted: SEJ Biler, Bredgade 32, Nørre Snede
  Arrangør: Venstres Vælgerforening i Ikast-Brande (Se FOCUS uge 4)

 • 27 feb.

  Generalforsamling

  Sted: Uhre Gamle Købmandsgaard
  Arrangør: Uhre Vandværk A.M.B.A. (Se annonce i Brande Bladet uge 7)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019