Julemarked tilbage!

Af Villy Guldbrand Jensen

Efter en række turbulente år med Corona og andet djævelskab, vender Brande City tilbage til Remisen med deres julemarked.

Det sker nu på søndag kl. 9.00.

Sidst julemarkedet blev afholdt indendørs var i 2019 – de seneste par år valgte man at lave julesøndage i butikkerne men nu var der et ønske blandt medlemmerne om at vende tilbage til indendørs julemarked. Et marked der i sin tid startede i Brande Hallerne, hvor begge haller var fyldt til bristepunktet af udstillere.

Da Remisen blev renoveret og åbnet, så man potentiale i at lave marked i lokaler der var mere velegnet til at skabe den rigtige julestemning.

På søndag er 38 udstillere klar til at tage imod publikum.

Med et program der indeholder bl.a. modeshow, julemanden der tager mod ønsker, ansigtsmaling og masser af lodtrækninger på indgangsbilletterne.

Når dørene slås op på søndag, er det hovedsageligt Brande City Details egne medlemmer man møder på standene.

- Vores egne medlemmer fik først buddet, og de var hurtige til at melde sig til, fortæller Gitte Hansen, Centrum Farver, der har siddet i udvalget for julemarkedet sammen med formanden for Brande City detail Hans Ulbrichsen og RemisenBrande.

Vi har haft en afstemning blandt vore medlemmer, om hvorvidt vi skulle fortsætte med julesøndage i butikkerne eller holde julemarked i remisen igen. Her var der et stort flertal for at prøve Remisen igen, hvor man kan skabe mere hygge og ikke er så afhængig af vejret.

- Vi glæder os til at tage imod gæsterne, og står klar med smagsprøver og julegaveideer, og håber at vi alle – både udstillere og gæster – får en dejlig søndag, hvor vi tager hul på julen, slutter Gitte Hansen.

Sidst der var julemarked i Remisen var i 2019. Her havde Jørgen Lauridsen fundet sin julesweater frem. Vi håber ikke den er for godt gemt væk, for i år har han påtaget sig opgaven som konferencier.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul