Ingen tractorpulling i 2020

Siden 2014 har Brande Pulling Arena på Frihedevej hvert år i starten af maj lagt baner til sæsonens første DM-afdeling i tractorpulling samt en årlig Euro Cup-afdeling i juli med undtagelse af de to gange, Dansk Tractor Pulling har været vært for europamesterskabet.

Så sent som i starten af september sidste år var de kraftfulde maskiner for anden gang siden 2015 samlet i Brande for at kåre europamestrene i de forskellige klasser, men i år bliver der stille på pulling arenaen – helt stille.

Samtlige planlagte arrangementer – ikke kun i Brande, men i hele Danmark – er nemlig blevet aflyst. Det oplyser Steffan ”Stub” Jensen, der er formand for Dansk Tractor Pulling.

De eneste mulige undtagelser er DM-afdelingerne i Særslev 13. juni og Hobro 1. august, som ikke er definitivt aflyst endnu.

Til gengæld er samtlige Euro Cup-afdelinger samt EM, som i år skulle have været afholdt i Finland, blevet aflyst.

Hvad de helt præcise konsekvenser bliver for Dansk Tractor Pulling, har Steffan Jensen svært ved at vurdere på nuværende tidspunkt, men sidste års EM-arrangement gav et overskud på ca. 800.000 kr. Men som formanden påpeger, kunne det også være gået den anden vej, hvis det hele var regnet væk, som det skete i sommeren 2017.

De manglende pulling-arrangementer på arenaen i Brande betyder ikke, at 2020 bliver ren afslapning for foreningen:

- I år vil vi lave nogen forbedringer derude, så vi er max klar til næste år, lyder det fra den lokale DTP-formand.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020