Ikast-Brande Kommune lancerer tilflytterhjemmeside

Ikast-Brande Kommune har fokus på at tiltrække nye borgere. En bosætningsguide blev ansat primo 2019, en bosætningsstrategi er udarbejdet og nu lanceres en ny tilflytterhjemmeside - www.flyttilikastbrande.dk.

Her kan man blive klogere på de mange muligheder og tilbud der findes rundt omkring i kommunen.

Det har været et stort ønske for Erhverv, Vækst og Bosætningsudvalget at udarbejde en hjemmeside, der introducerer bredt til mulighederne i kommunen. Brugerne får indblik i livet i byerne, job- og boligmuligheder, og der introduceres til byernes mange tilbud.

- Vi har fået udviklet en side, hvor potentielle og nuværende borgere hurtigt kan finde overblik over kommunale tilbud og tilbud inden for kultur og fritid. Samtidig er byerne beskrevet med links til sociale medier og kontaktpersoner, hvis man vil vide mere. Vi er spændte på at se, hvordan siden kommer til at blive brugt, udtaler Annette Mosegaard, formand for Erhverv, Vækst og Bosætningsudvalget.

Fokus på at dele de gode historier

Siden er blandt andet udarbejdet i samarbejde med de forskellige lokalråd, der også har hjulpet med at finde tilflyttere til at dele deres historier.

- Vi tror på den gode anbefaling. Derfor har vi valgt at lade nye borgere dele deres historier. En flytning er personlig, og der vil være mange forskellige vinkler og erfaringer i processen. Tilflytterne er de bedste til at dele deres oplevelser, og vi vil gerne fortælle endnu flere historier. Jeg håber, at borgerne vil hjælpe os med at fortælle om siden. Vi er alle ambassadører, fortsætter Annette Mosegaard.

Hjemmesiden ligger i en dansk version, og der arbejdes på en engelsk tilpasset version. Samtidig vil der være stort fokus på løbende udvikling og optimering, når tendenser for brug af siden viser sig.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019