I gang igen

I lighed med resten af det danske samfund tog Brande mandag endnu et lille skridt i retning mod en normalisering, da en lang række af byens frisører, tandlægerne og tatovørklinikken Tattoo Ink Family, som har benyttet corona-pausen til at flytte fra Storegade 48 til nr. 44, for første gang i mere end en måned slog dørene op for deres kunder, som dermed kunne få lidt styr på de viltre lokker, der har fået lov til at vokse uhæmmet under regeringens nedlukning af samfundet.

Dermed kom der lidt ekstra gang i Storegade, som siden nedlukningen af diverse storcentre, herunder Strøgcenteret i Ikast, med en vis ret har kunnet betegnes som Ikast-Brande Kommunes travleste handelsstrøg - uden at det i lang tid har sagt ret meget.

Mange steder havde frisørerne gang i saksen allerede fra morgenstunden, men med nye retningslinjer end før nedlukningen. Bl.a. må der nu kun være en kunde i salonen ad gangen, og ligesom i tandlægernes venteværelse er læsestoffet fjernet salonerne.

Også fysioterapeuterne har igen fået lov til at modtage klienter, men også her skal det foregå under ekstra restriktioner.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020