Hvor skal skulpturen placeres?

I sommeren 2019 blev Engparkens vartegn, den store granitskulptur, fjernet for at gøre plads til en udvidelse af plejecenteret på Vejlevej.

I første omgang uden planer om en genopstilling, men efter en lang række protester og henvendelser fra borgere i Brande besluttede byrådet 9. november sidste år at bevilge op til 100.000 kroner til genetablering af skulpturen, som også havde lidt overlast under flytningen.

Spørgsmålet er nu, hvor skulpturen skal placeres. Den indgår ikke i fremtidsplanerne for Engparken, så derfor efterlyser Ikast-Brande Kommunes Kultur- og fritidsudvalg nu forslag til den fremtidige placering.

Oprindelig var det planen at afholde et borgermøde om spørgsmålet, men udvalget har nu istedet valgt at bede om at få tilsendt forslag pr. mail. Det kan ske til mailadressen kultur@ikast-brande.dk senest fredag d. 2. juli, og man må meget gerne medsende et foto af den foreslåede placering.

Eventuelle spørgsmål i den forbindelse kan rettes til Ikast-Brande Kommunes kulturkonsulent, Carsten Jensen, som træffes på tlf. 4023 6223.

Kommentarer

Den skal stå i Engparkens sansehave.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022