Hessel med nyt rekordregnskab

Kombinationen af et bredt sortiment og et stærkt voksende eftermarked er hovedingredienserne i det seneste regnskab fra bilforhandleren Ejner Hessel, hvor man både målt på omsætning, bundlinje og antal medarbejdere sætter ny rekord.

Den familieejede bilforhandler Ejner Hessel A/S kunne i 2018 fejre sit 50-års jubilæum med ny rekord i både omsætning og overskud. Samtidig er medarbejderstaben vokset fra 957 til 1049 på tværs af virksomhedens 24 afdelinger.

I alt voksede omsætningen i det forgange regnskabsår med knap 500 mio. kr. til 5,4 mia., mens resultatet før skat voksede med 45 % til 175 mio. kr. i 2018. Resultatet efter skat er i samme periode vokset fra 93 til 135 mio. kr.

Bjarne Hessel, adm. direktør i Ejner Hessel, forklarer, at væksten især skal findes inden for Ejner Hessels premium-brand, Mercedes-Benz, der har lanceret en række modeller, som taler til et bredere publikum end tidligere og i høj grad appellerer til mellemklassekøberne men også forhandlerens andet primære mærke, Renault, har bidragtet til det positive resultat

Læs mere i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Street Art 2019