Hessel med nyt rekordregnskab

Kombinationen af et bredt sortiment og et stærkt voksende eftermarked er hovedingredienserne i det seneste regnskab fra bilforhandleren Ejner Hessel, hvor man både målt på omsætning, bundlinje og antal medarbejdere sætter ny rekord.

Den familieejede bilforhandler Ejner Hessel A/S kunne i 2018 fejre sit 50-års jubilæum med ny rekord i både omsætning og overskud. Samtidig er medarbejderstaben vokset fra 957 til 1049 på tværs af virksomhedens 24 afdelinger.

I alt voksede omsætningen i det forgange regnskabsår med knap 500 mio. kr. til 5,4 mia., mens resultatet før skat voksede med 45 % til 175 mio. kr. i 2018. Resultatet efter skat er i samme periode vokset fra 93 til 135 mio. kr.

Bjarne Hessel, adm. direktør i Ejner Hessel, forklarer, at væksten især skal findes inden for Ejner Hessels premium-brand, Mercedes-Benz, der har lanceret en række modeller, som taler til et bredere publikum end tidligere og i høj grad appellerer til mellemklassekøberne men også forhandlerens andet primære mærke, Renault, har bidragtet til det positive resultat

Læs mere i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner
Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019