Halstriden bilagt

Onsdag har Brande Hallernes bestyrelse og Ikast-Brande kommune indgået en samarbejdsaftale for 2023. Dermed kan aktiviteterne i hallerne fortsætte uændret efter nytår.

Brande Hallernes formand, Anne-Mette Kongedam, oplyser, at aftalen nu er underskrevet af begge parter på de betingelser, 20 af byrådets 23 medlemmer gik ind for på mandagens byrådsmøde.

Aftalen betyder, at Brande Hallerne som et engangsbeløb modtager yderligere 375.000 kr., dels som kompensation for det merforbrug, naboskabet med Artium har medført, dels som leje for en tredje hal i 2023. 

Netop den tredje hal har Brande Hallerne ikke tidligere modtaget betaling for, selvom det fremgår af den tildelingsmodel, kommunens afregning til hallerne beregnes efter, og det var bl.a. denne "misforståelse", et byrådsflertal med mandagens vedtagelse ønskede at råde bod på.

Anne-Mette Kongedam glæder sig - ikke mindst på foreningernes og Artium-elevernes vegne - over, at det nu endelig er lykkedes at nå til enighed om en aftale og ser frem til at deltage i det arbejde med at revidere tildelingsmodellen, som går i gang i starten af det nye år.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis