Gang i Brande giver et ekstranummer

Bubber

Fra 14. april frem til 15. september blev der sat ekstra gang i Brande med seks gratis live-koncerter på Torvet med bl.a. Rock Nalle, Sussi & Leo, Nice Little Penguins og Fede Finn & Funny Boyz. Alle samlede et stort publikum på flere hundrede mennesker, og da Kalle som den sidste havde hamret sig igennem sit store trommeshow midt i september, skulle den potte egentlig have været ude for i år. Til Brande Citys glædelige overraskelse indeholdt pakken imidlertid et ekstranummer – en lille før-julegave om man vil – i form af et juleshow med Bubber og Louise Dubiel, som kommer til Brande for at optræde på Torvet på lørdag.

Bubber har flere gange tidligere gæstet Brande: I 2010 (bill.) fortalte han juleeventyr og pyntede juletræet på Torvet, og i både 2014 og 2015 optrådte han som auktionarius til fordel for Børnecancerfonden, mens der for Louise Dubiels vedkommende bliver tale om Brande-debut.

Hun er nok mest kendt for sin deltagelse i Melodi Grand Prix’et i 2013 med sangen ”Rejs dig op”, men har optrådt professionelt i 10 år siden hun første gang tonede frem i fjernsynet på Kanal 4 i talentshowet ”Elsk mig i nat”.

Sammen med Bubber opfører Louise Dubiel et helt lille juleeventyr fra blokvogns-scenen, og der er smagsprøver til publikum fra BKI Kaffe og Odense Marcipan.

Samtidig kan alle børn bevæbnet med en særlig børnebillet gå på jagt efter små jule-/adventsgaver hos en halv snes af byens butikker. Børnebilletten kan fra fredag købes hos Centrum Tapet & Farver.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020