Gang i Brande giver et ekstranummer

Bubber

Fra 14. april frem til 15. september blev der sat ekstra gang i Brande med seks gratis live-koncerter på Torvet med bl.a. Rock Nalle, Sussi & Leo, Nice Little Penguins og Fede Finn & Funny Boyz. Alle samlede et stort publikum på flere hundrede mennesker, og da Kalle som den sidste havde hamret sig igennem sit store trommeshow midt i september, skulle den potte egentlig have været ude for i år. Til Brande Citys glædelige overraskelse indeholdt pakken imidlertid et ekstranummer – en lille før-julegave om man vil – i form af et juleshow med Bubber og Louise Dubiel, som kommer til Brande for at optræde på Torvet på lørdag.

Bubber har flere gange tidligere gæstet Brande: I 2010 (bill.) fortalte han juleeventyr og pyntede juletræet på Torvet, og i både 2014 og 2015 optrådte han som auktionarius til fordel for Børnecancerfonden, mens der for Louise Dubiels vedkommende bliver tale om Brande-debut.

Hun er nok mest kendt for sin deltagelse i Melodi Grand Prix’et i 2013 med sangen ”Rejs dig op”, men har optrådt professionelt i 10 år siden hun første gang tonede frem i fjernsynet på Kanal 4 i talentshowet ”Elsk mig i nat”.

Sammen med Bubber opfører Louise Dubiel et helt lille juleeventyr fra blokvogns-scenen, og der er smagsprøver til publikum fra BKI Kaffe og Odense Marcipan.

Samtidig kan alle børn bevæbnet med en særlig børnebillet gå på jagt efter små jule-/adventsgaver hos en halv snes af byens butikker. Børnebilletten kan fra fredag købes hos Centrum Tapet & Farver.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen